flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дзержинський районний суд м. Харкова

До 6 місяців арешту засуджено Ізюмчанина, який систематично вчиняв насильство в сім’ї

02 липня 2020, 15:23

01 липня 2020 року Ізюмським міськрайонним судом Харківської області  проголошено вирок у справі стосовно громадянина С., який обвинувачується у вчиненні домашнього насильства.

Згідно матеріалів кримінального провадження громадянина С. декілька разів притягували до адміністративної відповідальності за домашнє насильство по відношенню до своєї матері, однак це не вплинуло на його поведінку. 

26 березня 2020 року перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння обвинувачений С. вчинив сварку з матір’ю, штовхав її, висловлювався нецензурною лайкою, бив подушкою по голові, що завдало їй психологічних та фізичних страждань. Після того, як матір покликала доньку на допомогу, обвинувачений вступив у сварку з рідною сестрою, та почав бійку наносячи їй близько 20 ударів кулаками рук по голові, а потім ще й наніс тілесні ушкодження ходулями матері та табуретом по тулубу.

Аналізуючи зібрані по справі докази, які характеризують особистість обвинуваченого, суд ухвалив визнати винуватим обвинуваченого С. у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 125 та статтею 126-1  Кримінального кодексу  України, і на підставі частини 1 статті 70 Кримінального кодексу України за сукупністю злочинів, шляхом поглинання  менш суворого покарання більш суворим призначити йому остаточне покарання у виді арешту на строк 6 (шість) місяців,  взявши його під варту в залі суду.

 

 

                                                                                                                                                                                                                 Пресслужба суду